Privacy verklaring

 • Welke gegevens worden verzameld?

De meeste van uw persoonlijke gegevens worden van u verzameld wanneer:

  • U meldt zich aan voor onze diensten;
  • U vraagt om hulp van ons klantenserviceteam;
  • U voltooit enquêtes, schrijft u in voor nieuwsbrieven of vraagt andere informatie bij ons aan;

Om de beste services aan u te leveren, kunnen wij de volgende informatie verzamelen:
Account-gerelateerde informatie wordt verzameld wanneer u zich aanmeldt voor onze Services. Deze informatie kan uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, creditcardinformatie, enz. Bevatten
Servicegebruiksgegevens wordt automatisch verzameld wanneer u communiceert met onze Services. Deze informatie kan gegevens bevatten over uw interacties met de functies, inhoud en links in onze Services, tijdstip van interactie, browsertype en -configuratie, gebruikt besturingssysteem, IP-adres, taalvoorkeuren en andere cookiegegevens. Hoewel geen van deze gegevens ons zal toelaten om direct te identificeren wie u bent, kunnen sommige van deze gegevens worden gebruikt om uw locatie te benaderen. Bezoek onze website voor meer informatie over het beheer van de technologieën die we gebruiken Cookie beleid.

 • Hoe we gegevens gebruiken

Wij geloven in het minimaliseren van de gegevens die we verzamelen. We zullen uw gegevens alleen gebruiken als we daarvoor toestemming hebben gekregen, wanneer dit nodig is om de door u gekochte Services te leveren of voor wettelijke naleving of andere wettelijke doeleinden. Deze gebruiken omvatten:
Het leveren, updaten en verbeteren van de services die we u bieden. We verzamelen verschillende gegevens met betrekking tot uw aankoop, gebruik en interacties met onze Services. We gebruiken deze gegevens om:

  • Verbeter en optimaliseer de prestaties van onze Services
  • Identificeer en onderzoek beveiligingsrisico's, fouten, problemen en benodigde verbeteringen aan onze Services
  • Detecteren en voorkomen van fraude en misbruik van onze Services
  • Verzamel statistieken over het gebruik van onze Services
  • Analyseer hoe u onze Services gebruikt en welke van onze Services voor u het meest relevant zijn

De meeste gegevens die we verzamelen, zijn statistische gegevens over hoe mensen onze Services gebruiken en zijn niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens.
Naleving van wettelijke, regelgevende en wetshandhavingsverzoeken. Wij werken samen met wetshandhavingsinstanties en overheidsfunctionarissen en private partijen om te voldoen aan de wet. Wij zullen, naar eigen goeddunken, alle informatie over u aan dergelijke partijen bekendmaken die nodig is om te reageren op claims en juridische processen, om onze eigendommen en rechten of de eigendommen en rechten van een derde partij te beschermen, om de veiligheid van het publiek of een persoon, of om illegale of onethische activiteit te voorkomen of stop te zetten.
Als dit wettelijk is toegestaan, zullen we redelijke stappen ondernemen om u op de hoogte te stellen als we uw gegevens moeten verstrekken aan derden in het kader van een juridische procedure.
We zullen uw informatie zo nodig delen om te voldoen aan de ICANN- of ccTLD-regels en het beleid wanneer u een domeinnaam bij ons registreert.
Hoe we gegevens beveiligen en bewaren
We volgen algemeen aanvaarde normen voor het verzamelen, opslaan en beschermen van persoonlijke gegevens, inclusief het gebruik van codering. We bewaren persoonlijke gegevens voor zolang als nodig is om de door u gevraagde services te leveren en daarna voor juridische en zakelijke doeleinden. Dit kunnen retentieperioden zijn:

  • Verplicht door wettelijke, contractuele of soortgelijke verplichtingen;
  • Voor het oplossen, behouden, afdwingen of verdedigen van onze wettelijke en contractuele rechten;
  • Nodig om adequate en nauwkeurige zakelijke en financiële gegevens bij te houden.

Hoe u uw gegevens kunt openen, bijwerken of verwijderen
U kunt uw persoonlijke gegevens bekijken, bekijken en bijwerken door in te loggen op uw account en naar & quot; Mijn account & quot; te gaan. Als u geen toegang hebt tot & quot; Mijn account & quot; om welke reden dan ook, kunt u contact met ons opnemen zoals beschreven in de "Contact opnemen" & quot; sectie hieronder.
Als u een verzoek indient om uw persoonlijke gegevens te verwijderen, wordt die aanvraag alleen gehonoreerd voor zover de gegevens niet langer nodig zijn voor de Services die u hebt gekocht of wanneer deze niet langer nodig is voor onze zakelijke, wettelijke of contractuele archivering vereisten.
Wijzigingen in ons privacybeleid
We behouden ons het recht voor om dit Privacybeleid op elk moment te wijzigen. Lees dit document van tijd tot tijd door, zodat u weet welke informatie wij verzamelen en hoe we deze gebruiken.